Kategorite See All >

Intimate Oil

li Quandisa (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
2,200.00Lekë - 4,990.00Lekë /5ml

Sasia:
Sasi:
(4 e disponueshme)

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Li Quandisa - Intimate Oil

Li Quandisa është një linjë e produkteve natyrore që ju ndihmojnë të ruani mirëqenien e zonave tuaja intime, të destinuara për gra dhe burra të të gjitha brezave.

Ai përbëhet nga përbërës thjesht natyralë dhe është praktikisht i vetmi vaj në treg për kujdesin intim dhe kujdesin parandalues ​​që siguron.

Vaji i bërthamës së pjeshkës, vaji i farave të portokallit të kuq, vaji i gjëmbaçit të detit, së bashku me vajrat thelbësorë të kanellës, pemës së çajit dhe karafilit janë elementët që përbëjnë vajin Li Quandisa.

Efekti:

 Ushqyes i zonës intime

kundër thatësisë ka një efekt anti-inflamator

parandalon kruajtjen

neutralizon aromat e pakëndshme

përmirëson tonin e muskujve

rregullon pH e florës bakteriale

lehtëson simptomat e hemorroideve

marrëdhënie më të mira intime


Disa pjesë të trupit tonë kanë përkushtimin tonë të përditshëm me kujdes dhe edukim. Ky është bërë një zakon prej kohësh dhe ne me të vërtetë nuk u kushtojmë shumë vëmendje atyre. Kujdesi për zonën tonë intime nuk duhet të jetë përjashtim në fakt, ne duhet t'i ofrojmë asaj më shumë vëmendje. Për shkak të ndjeshmërisë së saj, zona jonë intime ka nevojë për kujdesin tonë të përditshëm me produkte miqësore me lëkurën.

Si të aplikoni më së miri Li Quandisa:  


Shkundni shishen para se të filloni procesin tuaj të kujdesit. Sigurohuni që duart tuaja janë të pastra, pastaj vendosni disa pika vaj Li Quandisa në zonën tuaj intime duke e fërkuar butësisht. Mos e lani.

Merrni kohë për këtë proces çdo ditë për të siguruar mbrojtjen dhe efektin më të mirë të mundshëm.

Gjatë periudhës tuaj mujore, ju mund të përmbaheni nga përdorimi i vajit, i cili është 100% natyral dhe i ngrënshëm. Ky vaj eshtë krijuar për një larmi grash, nga zonjat e reja tek gratë e të gjitha brezave dhe ne gjithashtu ua rekomandojmë me ngrohtësi burrave duke i ndihmuar ata të zhvillojnë një nivel të ri të kujdesit dhe mirëqenies për veten dhe partnerin e tyre.


Për një jetë të balancuar

Ne jetën tonë të përditshme, gratë dhe burrat janë aktivë në fusha të ndryshme duke filluar nga puna dhe karriera jonë te një numër aktivitetesh për kohën e lirë. Na pëlqen të kujdesemi për veten, pamjen, mirëqenien dhe trupin tonë.  

Stili i jetës së sotme me ritëm të shpejtë mund të shkaktojë shqetësime në zonën tonë intime:  

djersitje gjatë aktiviteteve sportive

duke përdorur të brendshme sintetike

të veshur me rroba të ngushta heqja e qimeve në trup

duke përdorur tampona dhe peceta sanitare

duke vizituar pishina dhe sauna, banja me flluska

duke përdorur sapunë agresivë dhe të papërshtatshëm në zonat tona intime

stresi dhe dieta e pahijshme, duke reaguar ndaj pH të ilaçeve të caktuara

kontracepsioni hormonal

higjena para dhe pas takimeve intime

ndjenja e shqetësimit gjatë ose pas shtatzënisë

duke përdorur letër higjienike të parfumuar dhe peceta të ndryshme intime, të papërshtatshme për zonën intime

menopauza

çekuilibër i pH i vaginës pas kimioterapisë

trajtim me antibiotikë

Nëse po përjetoni ndonjë nga llojet e sikletit të sipërpërmendur, provoni vajin Li Quandisa dhe shikoni se si ndihet që vlera e pH e mukozës tuaj të jetë përsëri në ekuilibër. Vaji ynë 100% natyral vegan është kaq i butë, ju mund ta përdorni çdo ditë pa një kujdes në botë.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura