Kategorite See All >

Reusable Menstrual Cup

Lunette (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
4,300.00Lekë /1 cope

Ngjyra:
Masa::
Sasi:
(78 e disponueshme)

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

 Detaje mbi produktin

Lunette – Reusable Menstrual Cup

Kupat menstruale Lunette janë kupa të vogla silikoni cilësore të ripërdorshme që vendosen brenda vaginës për të mbledhur gjakun menstrual. Kupat Lunette i’u japin siguri, pastërti  deri në 12 orë.

-Të përbëra nga silikoni mjekesor.

-I butë dhe pa BPA.

-I testuar dhe çertifikuar për mungesë kimikatesh.

do kupë Lunette vjen me një  çantë të vogël dhe instruksione mbi përdorimin dhe mirmbajtjen.

Kupa ka dy masa:

Masa 1: Kur gjatë ditës ndërron 2-3 lines ose tanpone.

Masa 2: Kur gjatë ditës ndërron më shumë se 3 lines ose tanpone. Është e rekomandueshme dhe për femrat që kanë lindur në mënyrë natyrale.

 Menyren e perdorimit e gjeni te ilustruar me video

Veçori të produktit

Të dizenjuara për t’u përdorur për vite duke i bërë në këtë mënyrë miqësore me mjedisin dhe portofolin tuaj.

Kupat menstruale nuk e thajnë apo ndryshojnë pH-në e vaginës tuaj dhe me kujdesin e duhur kundrejtë kupës, rasti i infeksioneve dhe irritimeve vaginale do ulet.

Pastrimi konsitston në shpëlarjen me sapun të butë 2-3 herë në 24 orë gjatë ciklit dhe në fund të tij të sterilizohet në ujë që zien për 5-10 minuta ose në mikrovale.

 Mund te mbahet deri ne 12 orë pa shkaktuar asnjë ndjesi bezdie.

Prodhuar në Finlandë dhe aprovuar nga FDA si produkt i sigurt dhe pa kimikate të dëmshme.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura