Kategorite See All >

Gravitymud Vintage Gold Mask

GLAMGLOW (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
6,460.00Lekë /50 g
Cmimi ulur:
5,814.00Lekë /50 g

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Glamglow – Gravitymud Vintage Gold Mask

Kjo maskë nga Glamglow është maskë perfekte për trajtimin e lëkurës. Formula e saj inovative përmirëson pamjen e lëkurës duke e lënë atë

të butë si dhe duke i dhënë asaj efekt lifting.

Forcon barrierën e lëkurës.

Zbut lëkurën.

I jep lëkurës efekt lifting.

Tonifikon lëkurën.


Në një studim me 151 konsumator duke përdorur maskën dy herë në javë rezultoi se:

-92% të përdoruesve thanë që pas përdorimit të kësaj maske lëkura e tyre është më e fortë.

-93% të përdoruesve  thanë se pas përdorimit të kësaj maske lëkura e tyre ishte më e tonifikuar.

 

Përdorimi

Përzijeni maskën para përdorimit. Aplikojeni një shtresë nga maska në fytyrë duke shmangur zonën e syve.  Lëreni të veproj për 20 deri në

30 minuta. Përdoreni maskën dy herë në javë.

 


Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura