Kategorite See All >

Beta Solar

Dermix (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
1,900.00Lekë /30 kapsula

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

DERMIX - Beta Solar

Beta-SOLAR është shtesë ushqimore me përbërës aktivë, të kombinuar ne tre formula.

Pro Tan Blend përfshin në përbërjen e tij edhe bakër, i cili ndihmon në ruajtjen e pigmentimit normal të lëkurës.

Antiox-protect skin Blend (mbrojtje antioksidante) është përzierje që mbron lëkurën dhe përmban antioksidantë natyrale: Vitaminë E, Selen dhe Mangan, si dhe ekstrakt të çajit të gjelbër, të cilët kontribuojnë në forcimin e mbrojtjes së trupit kundër stresit oksidues.

Vitamina C dhe zinku ndihmojnë në mirëmbajtjen e gjëndjes së lëkurës.

 

Efikas për:

- Ruajtjen e pigmentimit normal të lëkurës

- Mbrojtjen e trupit kundër stresit oksidantiv

- Ruajten e gjëndjes së shëndetshme të lëkurës

 

Udhëzime për përdorimin:

1 kapsulë në ditë mes vakteve

Personat  që janë hipersensitiv nga përbërësit e produktit, nuk duhet ta konsumojnë produktin. Produkti nuk duhet të konsumohet në asnjë formë tjetër

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura